Csatlakozz!

Corvinus Geek Club Szakmai Est

A Szakmai Est sorozatunk továbbra is elhozza számotokra a legtrendibb témákat, első alkalommal a GDPR-ról lesz szó, amely jelenleg a legnagyobb felfordulást okozta az informatika világában.

Gyere el az előadásunkra és tudj meg többet az új adatvédelmi rendeletről! Az esemény után állófogadást tartunk, ahol lehetőségetek van beszélgetni az előadókkal és a Geek Club többi tagjával.

Időpont: 2018.09.24., 19:10-20:40

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem E épület 395.

Felvételi információk

Az érvényes jelentkezés feltétele egy feladat beadása. Jelenleg négy témakörből tudtok választani: Excel, grafika, HTML, programozás. Előismerettől függetlenül mindenkit örömmel látunk, akit érdekel az infós világ, és ha azért csatlakoznál, hogy új ismereteket szerezz. Az első fordulón továbbjutók szóbeli beszélgetésen vesznek részt, mely azt a célt szolgálja, hogy jobban megismerjünk Téged.

A feladatok beküldési határideje: szeptember 27. 23:59

Felvételi után...

A felvételt nyert tagok már az első hetekben számos programon részt vesznek. A pár alkalmas Workshop-okon bemutatjuk nektek a szervezet működését, feladatait, a különböző team-ek munkáját. Ezek után pedig vár rátok a fantasztikus Bevonó Tábor, ahol igazán összekovácsolódik a társaság!

Beszélgetős est

Az este folyamán aktuális és trendi informatikát érintő kérdésekről fogunk beszélgetni. Gyere el és oszd meg a véleményed velünk.
Témák:
- Hová tart az informatika? Mi lehet más a jövőben?
- Informatikus munkalehetőségek
- Hogyan érdemes megtanulni programozni?

Időpont: 2018.09.20. 19:00-22:00
Helyszín: Africafe Club Kinizsi, Kinizsi u. 2-6, Budapest, 1092