Csatlakozz!

Infóest

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, szeretettel várunk Infóestünkön, ahol minden kérdésedre választ adunk, valamint megismerkedhetsz a szervezet vezetőivel, tagjaival!

Az infóest időpontja és helyszíne: február 19. 19:10, Sóház I. előadó

Facebook-esemény

Felvételi információk

Az érvényes jelentkezés feltétele egy feladat beadása. Jelenleg négy témakörből tudtok választani: Excel, grafika, HTML, programozás. Előismerettől függetlenül mindenkit örömmel látunk, akit érdekel az infós világ, és ha azért csatlakoznál, hogy új ismereteket szerezz. Az első fordulón továbbjutók szóbeli beszélgetésen vesznek részt, mely azt a célt szolgálja, hogy jobban megismerjünk Téged.

Jelentkezési határidő: március 4. 20:00

Felvételi után...

A felvételt nyert tagok már az első hetekben számos programon részt vesznek. A pár alkalomból álló Minikurzuson bemutatjuk nektek a szervezet működését, feladatait, a különböző team-ek munkáját. A Geek Club legnagyobb közösségi eseménye a hagyományos, félévente megrendezett Nagyösszerázó, amely kiváló alkalom a csapatépítésre.

Nyílt kurzus

A nyílt kurzusalkalom február 15-én 19:10-kor kerül megrendezésre a Sóház I. előadóban. Ebben a félévben webfejlesztés lesz a fő téma, a nyílt kurzuson pedig a HTML és a CSS alapjaival fogunk megismerkedni. Ha nincsenek előismereteid, ne aggódj, oktatóink segíteni fognak! A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

Facebook-esemény